Incubator Dag

Het hele jaar door helpen we organisaties en personen. Onze expertise zetten we daarbij voor sommige partijen 'complimentary' in. Wij geloven daar gewoonweg in. Zo houden wij op 1 mei, de dag van de arbeid, weer de Coebergh Incubator Dag, om start-ups (van niet ouder dan 3 jaar) PR-matig een eindje op weg te helpen. Voor meer informatie en aanmelding: startup@coebergh.nl of vraag naar Sjoerd van Sprang via (020) 470 87 87.

Omdat wij geloven in 'practice what you preach' delen wij onze kennis en visie over ons werk door publicaties, workshops en lezingen. Zo willen wij onze bijdrage leveren aan het voortdurende debat over wat PR de samenleving brengt en kan brengen.

Coebergh Communicatie & PR
Leidsegracht 38-40
1016 CM  Amsterdam
+31 20 470 87 87 contact@coebergh.nl
Parkeren | Route | Voorwaarden

Coebergh in de media

Een selectie van publicaties uit de afgelopen periode over Coebergh en onze visie op werkgerelateerde zaken.

Coebergh over het vak

Via publicaties, voordrachten en lesgeven leveren wij een een actieve bijdrage aan het verder ontwikkelen van ons vakgebied. Bekijk een selectie van publicaties.

profile

Coebergh PR

CoeberghPR

See Heineken's 15-second film based on a fan's tweet about an evil Abe Lincoln. adweek.it/1faFnff pic.twitter.com/QHSRpCQBLH
profile

Coebergh PR

CoeberghPR

:) RT @bartlup: Ik geloof dat ik de ideale combinatie tussen Nike en Floris van Bommel heb gevonden. assem.nl/schoenen/heren…