In zekere zin geloven we niet in liefdadigheid. Want hoe fijn is het als je anderen kunt helpen. Dat zien wij als een win-win. We lopen warm voor veel. Toch is het goed jezelf te beperken – en je beperkingen te kennen. Daarom hebben we een duidelijke focus bij ons eigen ‘wie goed doet, goed ontmoet’-beleid.

 

 

Coebergh Communicatie & PR
Leidsegracht 38-40
1016 CM  Amsterdam
+31 20 470 87 87 contact@coebergh.nl
Parkeren | Route | Voorwaarden

Y-community, the real life social media event

Een besloten netwerkevent voor toonaangevende internetondernemers, techies, bloggers, journalisten en andere online smaakmakers. Bij elke editie van Y-community staan inspirerende presentaties en sprekers centraal. Eerder spraken onder andere columnist Bert Brussen, internetadvocaat Christiaan Alberdingk Thijm, investeerder Hubert Deitmers, fotograaf Peter Stigter, ouddirecteur Amsterdam International Fashion Week James Veenhoff, parlementslid Arjan El Fassed, oprichter Cool Endeavour Aart van Veller, theatermaker Johan Fretz, Tumblr-oprichter David Karp en internet entrepreneur Boris Veldhuijzen van Zanten.

   Samen sta je sterk

Coebergh Communicatie & PR is onderdeel van een krachtig netwerk van bedrijven. Binnen dezelfde holding vallen lifestyle en fashion PR bureau Spice PR en bureau voor digital storytelling en visual PR Vertov

Incubator Dag

Een handje helpen kan op vele manieren. Onze expertise zetten we voor sommige partijen 'complimentary' in. Wij geloven in het effect daarvan. Zo organiseren wij ieder jaar de Coebergh Incubator Dag, om start-ups (van niet ouder dan 3 jaar) PR-matig een eindje op weg te helpen. Voor meer informatie en aanmelding: sjoerd@coebergh.nl of vraag naar Sjoerd via (020) 470 87 87.

Salon Des Dames

In 2006 vond in Hotel Des Indes op initiatief van Gervaise Coebergh de eerste informele bijeenkomst van een groep topvrouwen uit het bedrijfsleven, de politiek, de academische wereld en de culturele sector plaats. Ondersteund door Veuve Clicquot - ja het merk achter de Prix Veuve Clicquot Zakenvrouw van het Jaar Verkiezing. Vanwege het succes van het samenzijn blijft het gezelschap - by invitation only - elkaar ontmoeten, zo'n 3 tot 4 keer per jaar, meestal in Amsterdam, Den Haag of Rotterdam.

RVDA fotografie

Reinier van der Aart is een goede bekende in de modewereld en in het Amsterdamse uitgaansleven. Zijn portretwerk heeft in de loop der jaren een zekere rijpheid gekregen en is verworden tot portretkunst. Met een duidelijk Nederlandse signatuur. Zijn werk hangt bij ons in de Showroom. Bij belangstelling en speciale portretverzoeken bemiddelen wij graag.